Köp biljett

Upplev

Välkommen till Sveriges största science center – en rolig och kreativ miljö där naturvetenskap och teknik är i fokus. Här tas många sinnen i bruk och en hel del av experimenten upplever du helt enkelt i kroppen genom att snurra, hoppa och tänka. Det enda kravet vi har är: inga händer i fickorna! Alla experiment går att prova på själv och inga förkunskaper behövs.

barn-bygger-bro-tom-tit

Experiment

Det är när du har kul som du lär dig något. Hos oss kan du experimentera på egen hand. Läs mer om våra experiment – både ute och inne. 

Såpbubbelshow 

Hos oss får du följa med in i såpbubblans värld! Varför är bubblor runda? Kan vi göra fyrkantiga såpbubblor? Och hur stora bubblor kan vi egentligen göra? Missa inte våra såpbubbelshower.

Makerspace

Vi lämnar byggstenarna i dina händer. Bygg nytt av gammalt. Här är platsen där vetenskap och konst går i hand i hand. I Makerspace har liten och stor lika kul. 

Utställningar

Lär dig mer om din fantastiska kropp och alla dess funktioner, hur våra sinnen fungerar, utforska vatten, upplev illusioner och mycket mer bland alla våra utställningar.

Dela sidan:

Våra samarbets­partner