Höstlov på Tom Tit
Köp biljett
Två barn klättrar på en bro

Höstlov på Tom Tit

Vart kan du se trolleritrick, galenskaper och såpbubblor i mängder på höstlovet? Jo på Tom Tits Experiment såklart! Vi ses väl? 

Tobbe Trollkarl - Återvinn eller försvinn

- en sprakande show för hela familjen

Varför ska vi återvinna? Hur återanvänder vi? Och hur kan vi rädda jordklotet? Svåra frågor att svara på, men exakt det ska Tobbe Trollkarl lära oss med sin magiska show! Hela höstlovet är Tobbe Trollkarl på plats med sina trolleritrick och galenskaper. Låt oss tillsammans skapa framtidens miljöhjältar!

Viktig information:
Showen visas 2 gånger per dag den 30 okt-7 nov.
Vi släpper in ett begränsat antal till showen. Att du köper entrébiljett till TTE innebär inte att du per automatik har en plats på showen. Till showen råder vanligt kösystem och det är först till kvarn att komma in i showlokalen.

Tobbe Trollkarl ler och sträcker fram händerna

Såpbubblans magiska värld

Vi på Tom Tits är tokiga i bubblor, är du? Varje dag, hela lovet, erbjuder vi våra spännande såpbubbelshower där du får lära dig mer om den fantastiska bubblan. Vad är det egentligen som gör att en bubbla blir rund? Och varför ser man så många färger i en bubbla? Välkommen in i såpbubblans värld!

Såpbubbelshow (1)

Biljetter

Vid köp av biljett väljer du en starttid/slottid. Detta för att sprida ut våra besökare under dagen.

Känner du minsta symtom? Hör av dig till oss på info@tomtit.se. För avbokning senast 24 h innan besöket betalar vi tillbaka pengarna. Efter det erbjuder vi ombokning av biljetter. 

Läs mer om våra biljetter och förköp din biljett här!

Dela sidan:

Våra samarbets­partners