
Restaurang
I vår mysiga restaurang serverar vi alltid vällagad mat på bra råvaror, oavsett om gästerna är barnfamiljer, skolklasser, konferensgrupper eller bröllopsgäster. Vi har hållbarhet i fokus med högkvalitativa nordiska råvaror och tallriksservering istället för buffé för att minska matsvinnet.
Inredningen är en blandning av återbruk och återanvändning, källarfynd och hemmabygge. Lokalen påminner om en fransk bistro från sent 1800-tal och är en medveten flört med tiden då Tom Tits inspirationskälla Arthur Good levde och verkade.
Den som kan sin Tom Tits- och Södertäljehistoria, kommer att känna igen flera inredningsdetaljer som tagit plats i restaurangen. På ena väggen lyser den stora neonkylt, i form av en hand, som i decennier prytt fasaden på Tom Tits Experiment. Fastighetens industrihistoriska arv kan skymtas i kaffekoppar från tidigare Svenska Centrifug AB och i taket pryder den välkända PET-kristallkronan sin plats.
Lunchmeny vecka 21
Måndag 19 maj
Kroppkakor med brynt smör & lingonsylt
Pasta med rostbiff, champinjoner, vitlök & krispig purjo
Tisdag 20 maj
Kycklingryta med rödcurry, limeblad & kokos
Lasagne
Onsdag 21 maj
Torskrygg med sandefjordsås & potatispuré
Pasta med bacon, svartpeppar, ruccula & lök
Torsdag 22 maj
Pannbiff med svampsås & röstipotatis
Pasta med kyckling, basilika & parmesan
Fredag 23 maj
Schnitzel med stekt potatis & kryddsmör
Linguine med skaldjur, tomat & friterad lök
Dagens husman 139 :-
Dagens pasta 129 :-
Sallad, bröd, vispat smör, nyrostat kaffe & kanelbulle ingår alltid i dagens lunch måndag - fredag.
À la carte
Selleribiffar, spetskål, miso, ris och soja. Vegan 149:-
Pannkakor med grädde och sylt
Mindre portion: 69:-
Större portion: 89:-
Välj en bemannad kassa om du har matpreferenser eller allergi.
Restaurangens lunchservering är öppen mellan 11 och 14.