Upplev
Köp biljett
Två personer står i Ljuspaviljongen

Upplev

Naturvetenskap och teknik är allt det där underbara som är runt omkring oss varje dag. Så kom och upptäck allt du inte visste att du kunde – och väck vildhjärnan i dig

Experiment

Det är när man har kul som man lär sig något. Experimentera är att pröva själv. Det får du göra hos oss. Precis i vilken ordning du vill. Läs mer om våra experiment – både ute och inne. 

Såpbubbelshow 

Hos oss får du följa med in i såpbubblans värld! Varför är bubblor runda? Kan vi göra fyrkantiga såpbubblor? Och hur stora bubblor kan vi egentligen göra? Missa inte våra såpbubbelshower!

Makerspace

Vi lämnar byggstenarna i dina händer. Bygg nytt av gammalt. Här är platsen där vetenskap och konst går i hand i hand. I Makerspace har liten och stor lika kul. 

Utställningar

Lär dig mer om din fantastiska kropp och alla dess funktioner, hur våra sinnen fungerar, utforska vatten, upplev illusioner och mycket mer bland alla våra utställningar!

Tagga dina bilder

Vi vill se dina bilder av Tom Tits Experiment! Tagga dina inlägg i sociala medier med #tomtits eller @tomtitsexperiment – och din bild kan synas här.

Dela sidan:

Våra samarbets­partners