Köp biljett
Barn läser bok

Grundskola och fritidshem

Här hittar du som pedagog material som kan användas som stöd i din undervisning. Materialet är tänkt att användas när du besöker Tom Tit med din skolklass.

Bokningsbara skolprogram

Förnybar energi med Lego Spike

Vilka förnybara energikällor använder vi i Norden? Hur kan vi möta framtidens energibehov? Vad finns det för olika fördelar och nackdelar med de olika förnybara energikällorna?

Till skolprogrammet Förnybar energi med Lego Spike

Miljö och hållbarhet med återvinning i fokus

Vår planet har försett oss med ett överflöd av naturresurser, men vi människor har inte nyttjat det på ett ansvarsfullt sätt och konsumerar nu långt mer än vad vår planet klarar av. Detta skolprogram introducerar barn i åk 4 till återvinning i Södertälje kommun.

Till skolprogrammet Miljö och hållbarhet i fokus

Klassprojekt

ESERO: Mission X - Träna som en astronaut

Mission X är ett europeiskt rymdprojekt för barn och unga som fokuserar på hälsa, kost, motion och vetenskap, och vill inspirera barn att träna som en riktig astronaut.

Läs mer om ESERO: Mission X

Återvinn och bli miljönär

Återvinn och bli en miljönär är ett nytt arbetsmaterial med fokus på miljö- och hållbarhet för grundskolor inom Södertälje kommun. 

Läs mer om Återvinn och bli miljonär

Skolhackaton i Minecraft

Har dina elever drömmar om en mer hållbar framtid? Vill du lära dig hur du kan använda Minecraft Education i ditt klassrum?

Läs mer om Skolhackaton i Minecraft

Våra samarbets­partner