Gränslösa, kreativa event
Köp

Gränslösa, kreativa event

Smaka på ordet event. Vad är det? I vår värld är det något som man gör tillsammans. Vi arrangerar för företag, bröllopsfester, föreningsjubiléer och annorlunda födelsedagar.

Privat- eller företagsfest

Roligast har man i den stora vindsvåningen som passar för de större festerna. Här kan vi duka för riktigt många och när musiken höjs brukar dansen sätta igång. På plats finns scen och bar. Vi har fullständgia rättigheter. Om ni önskar passande underhållning kan vi hjälpa till med det. Vi kan ta emot 50 till 450 personer för sittning, är festen för ett mindre sällskap dukar vi i restaurangen eller cafét. Vi säljer helhetspaket. Dryck och mat kommer från vår egna restaurang på Tom Tits. Låt väl smaka och kom till ett färdigdukat bord. 

Familjedag på Tom Tits Experiment

Stora lokaler som går att boka och tillgång till hela huset och parken (öppen maj-september). Hos oss hittar du dessutom aktiviteter som passar alla åldrar. Det allra mesta gör man dessutom tillsammans. Vi erbjuder bra program och arrangemang för företag och organisationer som vill bjuda sina anställda, medlemmar, samarbetspartners etc. på något annorlunda.

Cafét

I cafét serverar vi enklare bufféer för färre antal deltagare under kvällstid.
Vi har fullständiga rättigheter. 
Max 50 personer

Restaurangen

I restaurangen serverar vi varma gedigna buffér. Ni kan välja mellan medelhavs, italiensk, tex mex eller wildwest buffé.
Trerättersmeny går att få på offert. 
Vi har fullständiga rättigheter.
Max 100 personer 

Dela sidan: