Köp biljett

Kampen för de globala målen

Tom Tit har med bakgrund av Agenda 2030 tagit fram aktiviteter för företag som vill öka kunskapen om hållbar utveckling. Vi skräddarsyr aktviteterna genom att ta fram specifika frågor om ert företag kopplat till Agenda 2030 i vårt nya installation, Hållbarhetsspelet.  

 

 

I september 2015 antog världens stats- och regeringschefer en ny utvecklingsagenda. Agenda 2030 består av 17 globala mål för hållbar utveckling som syftar till att utrota fattigdom, stoppa klimatförändringar och skapa fredliga och trygga samhällen. 

För oss är det viktigt att vara en viktig aktör i att både sprida information och utbilda om de globala målen - både till företag och besökare. 

Som företag kan du boka vår aktivitet "kampen för de globala målen" där hållbarhetspelet kan ingå. Kampen för de globala målen är en rolig teambuildningaktivitet där ditt företag, genom experiment, kan lära dig mer om de globala målen. Med hållbarhetsspelet ger du dina anställda möjlighet att på ett roligt sätt få mer förståelse för hur ditt företag arbetar med hållbar utveckling. 

Hållbarhetsspelet kan även bokas för externa eventaktiviteter. 

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta konferens.event@tomtit.se

 

 

Dela sidan:

Våra samarbets­partner