Köp biljett

Höstlov på Tom Tit

Höstlovet är nu slut för denna gång. Vi ses igen 2024

På Tom Tits Experiment firar vi höstlovet med en massa extra programpunkter både inne och ute. Just den här veckan öppnar vi upp parken för både åkexperiment och höstmys där vi tänder lyktor och brasor, grillar marschmallows och lagar mat på stora fat för att fira in hösten. Vi har förlängda öppettider där du som besökare kan välja att köpa antingen dagbiljett eller kvällsbiljett. Hela Tom Tit stänger klockan 14 – 15 varje dag.

På höstlovet är det många som besöker oss så för att alla ska få möjlighet att experimentera utan alltför stor trängsel har vi förlängt öppettiderna och delat upp dagarna i två pass. De olika passen innebär olika typer av programaktiviteter så välj att köpa biljett till det pass som passar dig bäst. Viktigt att veta är att hela Tom Tit är stängt klockan 14.00 – 15.00.

OBSERVERA att vi har maxantal på biljetterna på dagpassen och kvällspassen. För att vara säker att du får en biljett, förköp gärna här

Har du årskort eller bokar genom något av våra samarbeten är du välkommen att ringa oss för att boka plats.

Dagbiljett (klockan 09.00 – 14.00)

Det här ingår i dagbiljetten

  • Hela huset med 400 experiment
  • Parken med åkexperiment och höstmys är öppen under hela passet, så länge vädret tillåter
  • Extra många såpbubbelshower inne i huset

Kvällsbiljett (klockan 15.00 – 20.00)

Det här ingår i kvällsbiljetten

  • Hela huset med 400 experiment
  • Parken med åkexperiment är öppen fram till cirka 17.30, så länge vädret tillåter, därefter stängs vissa delar av parken ned på grund av mörkret. 
  • Extrainsatta aktiviteter i parken när mörkret faller, experimentvisning av Eld och lågor och en reflexbana för de lite yngre barnen. 

Huset

Inne i huset är såklart alla våra 400 experiment i full gång. Vi laddar upp med extra såpbubbelshower och andra aktiviteter för att få till det lilla extra. 

Parken

Just den här veckan öppnar vi upp parken för både åkexperiment och höstmys där vi tänder lyktor och brasor, grillar marschmallows och lagar mat på stora fat för att fira in hösten. När mörkret faller kan du besöka vår experimentvisning Eld och lågor, för den våghalsige tipsar vi om att cykla på lina högt uppe bland trädtopparna och för de lite yngre kan vår reflexbana vara kul och spännande att prova på. Åkexperimenten i parken är öppna varje dag, så länge vädret tillåter, fram till cirka 17.30 därefter stängs vissa delar av parken ned på grund av mörkret. 

Mat

Vi kommer servera olika typer av mat under höstlovet på flera ställen i huset. Observera att huset kommer vara stängt för besökare klockan 14-15, detta gäller även samtliga matställen på Tom Tit. 

Restaurang på plan 3

Matservering 11-19, öppet 9-20

I restaurangen på plan 3 serveras dagens rätter. Se vilka rätter här

Café på plan 2

Matservering 11-14, öppet 11-14

I cafét på plan 2 dukar vi upp en tacobuffé. 

Parkcafét ute i parken

Matservering 11-19, öppet 9-20

I parken kan du köpa lättare måltider som pulled beef, korv med bröd och marshmallows som du kan grilla över våra öppna eldar i parken.

Våra samarbets­partner