Köp biljett

Boendepaket med aktiviteter

I Södertälje med omnejd finns boenden med paketpris där besöket hos oss ingår. Passa på att uppleva promenaderna vid kanalen och vacker natur i närheten.

AD ASTRA BY ELITE

I vårt härliga paket Family Fun Deluxe finns något för både stora och små. Checka in på Rivieran och inled er vistelse med en barnvänlig film i vår biograf Isola d’Elba. Därefter hälsas ni välkomna till restaurang Impasto. Här njuter ni av Napolitansk pizza direkt från den vedeldade ugnen och avslutar sedan middagen men utsökt gelato från vår egna gelatovagn. Efter en händelserik dag sover ni sedan
gott i något av våra rymliga rum. Nästa morgon njuter ni av en fantastisk frukost för att sedan bege er till Tom Tits Experiment som ligger endast ett stenkast från hotellet.

Läs mer och boka här

Bommersvik konferens – din oas i vardagen!

Strax utanför Södertälje mellan Nykvarn och Järna ligger Bommersvik. Här har vi skogen och en av Sveriges renaste sjöar, Yngern, runt knuten. Upptäck stora naturområden, bastu och egen strand med brygga vid sjön. Här finns biljard, pingis, roddbåtar för fiske och mycket mer som du och din familj kan njuta av. Närområdet bjuder på spännande utflyktsmål som Mariefred, Taxinge och Kvarnlötsparken.

Information och bokning: Ring 08-552 410 00 eller mejla bokningen@bommersvik.se

Quality Hotel Park

Quality Hotel Park Södertälje ligger mitt i centrum nära tågstationen och hamnen. Detta charmiga hotell har stadsparken som närmaste granne och passar lika bra för affärsresenären som för semesterfiraren.

Läs mer och boka här

Våra samarbets­partner