CSR
Köp biljett

CSR

Tom Tits Experiment samarbetar med flera organisationer för att stötta deras viktiga arbete mot utanförskap och ojämlikhet.

Min Stora Dag

Stiftelsen Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nästan 5 000 barn vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag. Min Stora Dag gör skillnad för barn som kämpar.

Vi stöttar Min Stora Dag genom att samla in pengar till stiftelsen. I samarbete med Min Stora Dag erbjuder vi även aktivitetspaket så att barn får komma till Tom Tits Experiment för en äventyrsfull dag!

Insamling Min Stora Dag

Till förmån för min stora dag har vi nu en insamling där du som besökare kan skänka 10 kronor när du köper din entrébiljett. 
Tack för att ni ger livsviktig glädje till barn som kämpar!

minstoradag_tilde_900x506_hemsida

Barn till Ensamma mammor

Tom Tits Experiment är stolta samarbetspartners till Fryshusets projekt Barn till Ensamma mammor, vars syfte är att skapa härliga barndomsminnen och upplevelser ur ett hälsofrämjande perspektiv. Barn till Ensamma Mammor arbetar för att stödja barn som lever med en ensamstående mamma under ekonomisk och/eller social utsatthet. Mer konkret innebär det att verksamheten erbjuder regelbundna träffar, aktiviteter, lovaktiviteter och utbildningar för sina medlemmar. Allting är kostnadsfritt.

Ronald McDonald Hus Huddinge

Tanken med Ronald McDonald Hus i Huddinge är att erbjuda familjer ett hemliknande boende då deras barn behöver specialistvård långt hemifrån. Här kan syskon, föräldrar och ibland även det sjuka barnet bo tillsammans under påfrestande behandlingsperioder, oavsett om sjukhusvistelsen sträcker sig över några dagar eller månader.

Vi stöttar Ronald McDonald Hus genom att ge familjer möjlighet att besöka Tom Tits Experiment för en rolig utflyktsdag.

Trygga barnen

Trygga Barnen är en stiftelse med syfte att hjälpa barn och unga som växer upp i en familj med missbruk. Trygga Barnen arbetar för att alla barn och unga ska utvecklas till trygga individer, trots erfarenhet av missbruk i familjen. Trygga Barnen erbjuder handfast stöd till barn och unga, arbetar förebyggande genom att sprida kunskap och lyfter barnets röst i samhällsdebatten.

Vi stöttar Trygga Barnen genom att sponsra med biljetter till vår utställning.

Barncancerfonden

Barncancerfonden Stockholm Gotlands uppgift är att informera och ge stöd till de barn och familjer som drabbas av barncancer och att bedriva påverkansarbete för att hela tiden säkerställa den bästa vården och de bästa möjligheterna för barnen.

Vi sponsrar med biljetter till barnen, deras anhöriga och även vårdpersonal som kommer till oss för ett besök och vill komma ifrån deras verklighet en liten stund. 

Dela sidan:

Våra samarbets­partners