AstraZeneca
Köp biljett

AstraZeneca

Josefin Staaf


1. Vad jobbar/forskar du med/på?

Jag jobbar på AstraZeneca och ingår i ett traineeprogram där jag får testa tre olika roller inom företaget under två års tid. Jag har en bakgrund som civilingenjör i kemisk biologi.
Just nu arbetar jag inom IT och med nya tekniker och innovationer mot våra fabriker ”som tillverkar och packar mediciner”. Nya tekniker kan vara att använda VR för att utbilda eller botar för att utföra arbetsuppgifter i datorn.

2. Vad gillar du bäst med det du gör?

Jag gillar att få lära mig nya saker, just nu om nya och gamla tekniker och innovationer inom IT. Med nya tekniker eller inte, så tycker jag det är roligt att förbättra verksamheten och Jag gillar också att jag i min roll får möjligheten att träffa många olika människor i olika roller och lära mig om deras arbetsuppgifter och berätta vad IT kan göra för deras verksamhet.

3. Vad drömde du om att bli när du var 17?

Jag tror att jag drömde om att arbeta med någonting som jag tycker är roligt. Jag har så länge jag kan minnas tyckt om att jobba med människor, genomföra förbättringar och att jobba mot gemensamma mål, oavsett om det var på extrajobbet eller på fotbollsplanen.

Dela sidan:

Våra samarbets­partners