Planera skolbesöket

Planera skolbesöket

Intresse och motivation att lära sig mer ökar när man får testa själv. Experimenten tar tillvara på elevernas nyfikenhet. Tänk & Testa-korten är en bra start på en kul kunskapsdag.

Hur mycket kostar ett skolbesök?

Elever:
65 kr lågsäsong 1/9-30/4
120 kr högsäsong 1/5-31/8

Lärare:
Gratis

Priset gäller vid förbokade besök oavsett storlek på grupp.
Skolpriset gäller inte på lov och helgdagar.
Sportlov v.8-9
Påsklov v.16
Sommarlov v.24-33 
Höstlov v.44
Jullov v.52-1

Hur mycket kostar ett skolprogram?

Beroende på vilket skolprogram du väljer eller om din skola har ett partnerskapsavtal så varierar priserna. Se vilka skolprogram vi erbjuder just nu. Läs mer om våra skolprogram här.

Skolprogram går att boka fram till 17:e maj 2019. Under perioden 18:e maj - 14:e augusti har vi uppehåll med skolprogram. 

Hur ska vi få ut det mesta av besöket?

Ta gärna ett rum i taget, ställ produktiva frågor, kom på ett planeringsbesök. För dig som vill lära känna Tom Tits lite mer har vi introduktionsutbildningar både för grundskola/gymnasium och för förskola.   

Var hittar jag material till besöket?

Skriv ut Tänk & Testa-kort här.

Glöm inte att uppdatera dina Tänk & Testa-kort om du besöker oss igen. Tom Tits är ett levande hus och experiment byts ut och förnyas. 

När får jag komma med min klass?

Öppettider hittar du här.

Parken stänger den 30 september. Åkattraktioner stänger den 31 augusti till allmänna besökare. Om du bokar ett speciellt skolprogram om kraft och rörelse kan dina elever åka på åkattraktioner fram till den 30 september.

Hur åker jag dit?

Det finns många olika sätt att komma till oss beroende på var du åker ifrån. Åker du kommunalt är närmaste busshållplats "Centrifugen" och det tar bara ungefär 10 minuter att gå från pendeltågsstationen "Södertälje centrum". Här finns mer information.

Får vi ta med matsäck?

Självklart! Du får sitta i matsäcksrummet ”Pelarsalen” eller sitta i gröngräset i parken. För den utan matsäck har vi en restaurang med buffé, du hittar veckans matsedel här, och ett ekologiskt café med sallader och mackor, mer info här.