Köp biljett

Kalas

Är du sugen på att ha ett kalas med extra allt? Då är ett kalas på Tom Tit perfekt för dig.Här erbjuder vi färgglada, skummande, rykande och smällande kalas för hela klassen eller dina vänner!

På Tom Tit erbjuder vi två olika kalaskoncept.

Vetenskapskalaset

Labba ihop färgglada alginatmaskar eller tillverka badbomber i vårt kemikök samtidigt som du får en huvudkliande experimentvisning med överraskande kemikalier av vår labbvärd – Vetenskapskalaset är kalaset för dig som är mellan 5 – 12 år!

Tävlingskalaset

Samla poäng och hitta ledtrådar i vårt gigantiska hus på fyra våningar och 400 experiment. Kör så det rycker i rutschkanan, klättra ihop alla poäng i digiwall, hittar ni alla speglarna i vår spegellabyrint? Och lyckas ni klura ut ledtrådarna för att få tag på koden för att komma in till skatten – Experimentjakten är för dig mellan 7 – 13 år!

Båda våra kalas erbjuder 3 timmar av skoj i hela vårt hus!  75 min värdledd aktivitet med valbart tema (Vetenskapskalas eller Experimentjakten), kalasbord med mjukglass, festis och korv med bröd! Som avslut får ni experimentera fritt under 1 timme i hela vårt hus bland våra utställningar mörkeravdelningen, människokroppen, såpbubbelrummet, illusionsgalleriet, vattenavdelning och sinnesrummet m.m.

  • Mat och fika ingår vid dukat bord
  • Presentpåse med roliga experiment ingår till den som fyller år
  • Egen mat och dryck får inte medtas
  • En förälder per barn följer med in gratis och bjuds på kaffe och bulle i vårt café, under aktiviteterna ser vi gärna att föräldrarna är behjälpliga, speciellt när det är yngre barn.

Tillägg som man kan köpa till:

  • Presentpåse med roliga experiment till hela kalaset 55:- /barn
  • Tårta till kalaset 500:-

Kalasen är bokningsbara under helger mellan kl. 14 - 17

För pris och bokning kontakta: alexander.eriksson@tomtit.se

Dela sidan:

Våra samarbets­partners