Dinosauria - ett urtida äventyr
Köp biljett
Pojke tittar på Tyrannosaurus Rex

Dinosauria - ett urtida äventyr

Äventyret fortsätter – nu förlänger vi sommarens succéutställning Dinosauria! Ända fram till den 1 november kan du uppleva de urtida jättarna i vår stora park. Vi har öppet fredagar-söndagar och varje dag hela höstlovet. Missa inte chansen att träffa våra gigantiska, skräckinjagande och fascinerande vänner i höst!

Den tillfälliga utställningen Dinosauria är helt unik och har aldrig tidigare visats i sin helhet. Åtta olika arter med både ungar och ägg har bosatt sig i vår park, fram till och med 1 november. Träffa växtätaren Brachiosaurus, flygödlan Pteranodon – och självklart dinosaurievärldens stora superkändis Tyrannosaurus Rex.

Dinosaurierna i utställningen är skapade efter de senaste vetenskapliga rönen. Deras tänder och klor är utformade efter arkeologiska fynd, huden efter fossila avtryck och rörelserna, som styrs av motorer på insidan, har programmerats efter dinosauriernas nutida släktingar reptiler och fåglar. Såhär verkliga har du aldrig sett dem förut!

Notera att du måste förköpa din biljett.

Läs mer om hur Tom Tits anpassat verksamheten samt vad som gäller kring biljetter. Observera att våra inomhusutställningar för tillfället är stängda, de öppnar igen 9 oktober!

Tagga dina bilder

Vi vill se dina bilder av Tom Tits Experiment! Tagga dina inlägg i sociala medier med #tomtits eller @tomtitsexperiment – och din bild kan synas här.

Dela sidan:

Våra samarbets­partners