Dinosauria - ett urtida äventyr
Köp biljett

Dinosauria - ett urtida äventyr

Gör dig redo för en dinosauriesommar på Tom Tits Experiment. Så här verkliga har du aldrig sett dem förut! 

Den här sommaren har vi besök av ett gäng uråldriga jättar – upplev vår nya tillfälliga utställning Dinosauria! Utställningen är helt unik och har aldrig tidigare visats i sin helhet. Åtta olika arter med både ungar och ägg, bosätter sig ute i vår park enda till 30 september. Träffa växtätaren Brachiosaurus, flygödlan Pteranodon – och självklart dinosaurievärldens stora superkändis Tyrannosaurus Rex.

Dinosaurierna i utställningen är skapade efter de senaste vetenskapliga rönen. Deras tänder och klor är utformade efter arkeologiska fynd, huden efter fossila avtryck och rörelserna, som styrs av motorer på insidan, har programmerats efter dinosauriernas nutida släktingar reptiler och fåglar. Det innebär att de både ser ut och rör sig väldigt verkligt och detaljerat.

Kom och träffa våra gigantiska vänner i sommar!

Notera att du måste förköpa din biljett.

Läs mer om hur Tom Tits anpassat verksamheten i sommar samt vad som gäller kring biljetter. Observera att alla våra utställningar inomhus för tillfället är stängda.

Tagga dina bilder

Vi vill se dina bilder av Tom Tits Experiment! Tagga dina inlägg i sociala medier med #tomtits eller @tomtitsexperiment – och din bild kan synas här.

Dela sidan:

Våra samarbets­partners