Mat & fika
Köp

Mat & fika

På Tom Tit finns flera alternativ när det börjar kurra i magen. Vi har en restaurang med lunchbuffé, ett ekologiskt lunchcafé som serverar soppa, sallad, surdegsmackor och ett stort matsäcksrum i Pelarsalen.

Mat, miljö och molekyl

Upplev skillnaderna i smak och kvalitet. När vi äter något riktigt gott tänker vi inte direkt på att det är en kemoreception som pågår bland smakorganen i munnen. På Tom Tit satsar vi på mat, dryck och bakverk med höga krav på smak och hållbart tänkande.

Restaurangen

I restaurangen har vi en stor buffé med en blandning av kött, fisk, mycket grönt och dessutom ett stort dessertbord! Vi har alltid minst ett vegetariskt alternativ och pannkakor med sylt och grädde för barn (eller de med barnasinne).
Alternativ finns för den som är allergisk mot mjölkprotein, laktos, gluten, nötter.
Restaurangen erbjuder även middagsboxen. Du får plocka dina favoriter från buffén och få middagen direkt i en box. 

Se vad vi serverar denna vecka.

Fri entré för dig som bara vill besöka restaurangen. I sällskap med barn, anmäl er först i entrén. Vid bordsbokning eller frågor om utbudet, kontakta joacim.sorefjord@tomtit.se eller ring 08-550 225 46.

Öppettider:
Vardagar: 10:45-14:30
Helger: 11:00-15:30

Ekologiskt lunchcafé

I cafét serverar vi mat, fikabröd, snacks och dryck. 

Vill du veta mer om cafét? Kolla här.

Fri entré för dig som bara vill besöka cafét. I sällskap med barn, anmäl er först i entrén. Vid bordsbokning eller frågor om utbudet, kontakta sofie.gazso@tomtit.se 

Öppettider:
Vardagar: 10:00-16:00
Helger: 10:00-17:00

Matsäck

För den som har egen mat med sig finns möjlighet att äta i vårt matsäcksrum Pelarsalen. Mer info om vad som gäller där finns här. 

Frukostmöten

Börja arbetsdagen i skön miljö med färskt bröd, ekologiska drycker och goda pålägg!
Boka ett kreativt möte med en läcker och nyttig frukost.

Tagga dina bilder

Vi vill se dina bilder av Tom Tits Experiment! Tagga dina inlägg i sociala medier med #tomtits eller @tomtitsexperiment - och din bild kan synas här.

Dela sidan: