Mat & fika
Köp biljett
Två barn sitter på stora stolar och bord

Mat & fika

Kurrar det i magen eller har fikasuget kickat in? Välkomna till vårt ekocafé! I cafét har vi hjärnstark mat som gör dig smart och full av energi.

Ekologiskt lunchcafé

I cafét på plan 2 hittar du enklare maträtter, fika, kaffe, dricka, hembakt bröd och glass. Är du köttätare som Tyrannosaurus Rex eller växtätare som Brachiosaurus? För dig som är vegetarian finns det alltid minst ett växtbaserat alternativ!

Vi uppmanar våra besökare att undvika trängsel inne i cafét. Respektera hänvisningar och visa hänsyn så blir det lättare för oss alla att hålla säkert avstånd till varandra. Borden på caféterrassen är placerade för att undvika trängsel och det går utmärkt att ta med sig maten och sitta ute i parken om vädret tillåter!

Hissen upp till plan 2 är endast dedikerad till besökare med nedsatt rörlighet. Fråga i entrén om du behöver använda hissen. För att undvika trängsel i cafét ber vi att alla barnvagnar stannar nere på markplan.

Öppettider i cafét

Fredag: 11.00-15.30
Lördag-söndag: 10.30-16.30

En familj fikar på uteserveringen

Matsäck

För den som har matsäck med sig går det bra att sätta sig och äta ute i parken. Glöm inte att kasta skräpet i papperskorgen.

Restaurangen

För att minska smittspridning är vår bufférestaurang tillfälligt stängd. Prova gärna något av våra mat- och fikaalternativ i cafét!

Tagga dina bilder!

Vi vill se dina bilder av Tom Tits Experiment! Tagga dina inlägg i sociala medier med #tomtits eller @tomtitsexperiment – och din bild kan synas här.

Dela sidan:

Våra samarbets­partners