Mat & fika
Köp biljett
Två barn sitter på stora stolar och bord

Mat & fika

Med anledning av råden och restriktionerna kring coronaviruset är Tom Tits Experiment tillfälligt stängt tills vidare. Läs mer här.

Ekologiskt lunchcafé

I cafét på plan 2 hittar du enklare maträtter, fika, kaffe, dricka, hembakt bröd och glass. För dig som är vegetarian finns det alltid minst ett växtbaserat alternativ!

Vi uppmanar våra besökare att undvika trängsel inne i cafét. Respektera hänvisningar och visa hänsyn så blir det lättare för oss alla att hålla säkert avstånd till varandra. Borden i cafét har utökats och placerats för att undvika trängsel.

Hissen upp till plan 2 är endast dedikerad till besökare med barnvagn eller nedsatt rörlighet.

Öppettider i cafét

Fredag: 11.00-15.30
Lördag-söndag: 10.30-16.30

Bakverk på disken i cafétMatsäck

Har du matsäck med dig? Slå dig ner i vårt stora matsäcksrum Pelarsalen. Glöm inte att kasta skräpet i papperskorgen bara!

Restaurangen

För att minska smittspridning är vår bufférestaurang tillfälligt stängd. Prova gärna något av våra mat- och fikaalternativ i cafét!

Frukostmöten

Börja arbetsdagen i skön miljö med färskt bröd, ekologiska drycker och goda pålägg! Boka ett kreativt möte med en läcker och nyttig frukost i vårt café.

Tagga dina bilder!

Vi vill se dina bilder av Tom Tits Experiment! Tagga dina inlägg i sociala medier med #tomtits eller @tomtitsexperiment – och din bild kan synas här.

Dela sidan:

Våra samarbets­partners