Mat & fika
Köp biljett

Mat & fika

Kurrar det i magen? Eller har glassuget kickat in? Besök vårt ekocafé som har öppet hela sommaren!

Ekologiskt lunchcafé

I cafét på plan 2 hittar du enklare maträtter, fika, kaffe, dricka, hembakt bröd och en härlig glassbar. Testa sommarens nyhet Dinovåfflan eller välj bland olika smaker och experimentera ihop din egen glass!

Är du köttätare som Tyrannosaurus Rex eller växtätare som Brachiosaurus? För dig som är vegetarian finns det alltid minst ett växtbaserat alternativ.

Vi uppmanar våra besökare att undvika trängsel inne i cafét. Respektera hänvisningar och visa hänsyn så blir det lättare för oss alla att hålla säkert avstånd till varandra. Borden på caféterrassen är placerade för att undvika trängsel och det går utmärkt att ta med sig maten ut i parken och fika i gröngräset!

Hissen upp till plan 2 är endast dedikerad till besökare med nedsatt rörlighet. Fråga i entrén om du behöver använda hissen. För att undvika trängsel i cafét ber vi att alla barnvagnar stannar nere på markplan.

En glass som ger glädje

Passa på att stötta andra barn genom ditt glassköp! Köper du en glass med två kulor går tre kronor till vår samarbetspartner Min Stora Dag. Sjukdomar och diagnoser tar inte sommarlov, därför ser Min Stora Dag till att barn som kämpar får en glädjefylld paus i en tuff vardag.

Öppettider i cafét

Vardagar: 10.30-16.30
Helger: 10.30-17.30

Matsäck

För den som har matsäck med sig går det bra att sätta sig och äta ute i parken. Glöm inte att kasta skräpet i papperskorgen.

Restaurangen

För att minska smittspridning är vår bufférestaurang tillfälligt stängd. Prova gärna något av våra mat- och fikaalternativ i cafét!

Tagga dina bilder!

Vi vill se dina bilder av Tom Tits Experiment! Tagga dina inlägg i sociala medier med #tomtits eller @tomtitsexperiment – och din bild kan synas här.

Dela sidan:

Våra samarbets­partners