Mat & fika
Köp biljett
Två barn sitter på stora stolar och bord

Mat & fika

Hungrig? Eller kanske bara sugen på en fika. Vårt café på plan 2 välkomnar dig med både mat, kaffe och fika. Vår restaurang är dessvärre tillfälligt stängd.

Café

I cafét på plan 2 hittar du enklare maträtter, fika, kaffe, dricka och bröd. För dig som är vegetarian finns det alltid minst ett växtbaserat alternativ!

Alla beställningar och betalningar till cafét sker med din telefon via Happy order. Du scannar en qr-kod, väljer vad du vill beställa, betalar och hämtar sedan din beställning i kassan. All information + qr-kod finns vid varje bord i cafét.

Vi uppmanar våra besökare att undvika trängsel inne i cafét. Respektera hänvisningar och visa hänsyn så blir det lättare för oss alla att hålla säkert avstånd till varandra. Borden i cafét har möblerats om för att undvika trängsel.

I dagsläget är platserna i cafét reserverade för besökare till Tom Tits Experiment, det går inte att besöka oss enbart för att äta/fika.
För tillfället går det inte att reservera sittplatser i cafét.
Det går inte att betala med presentkort i cafét.

Öppettider:
Fredag-söndag 10.00-17.00.
Efter 16.30 går det ej att beställa mat. 

Kaffe hälls upp i en kaffekopp

Glassbaren

Dags för något svalkande? Ute i parken finns vår härliga glassbar där du kan experimentera ihop din glass och köpa enklare fika!

Öppettider:
Fredag: 13.00-16.00
Lördag-söndag: 10.00-16.45. 

Matsäck

Har du matsäck med dig? Slå dig ner i vårt stora matsäcksrum Pelarsalen. Glöm inte att kasta skräpet i papperskorgen bara! Det går även att sitta ute i parken och äta.
Kom ihåg att hålla avstånd och att bara sitta ett sällskap per bord.  

Restaurangen

För att minska smittspridning är vår bufférestaurang tillfälligt stängd. Prova gärna något av våra mat- och fikaalternativ i cafét!

Tagga dina bilder!

Vi vill se dina bilder av Tom Tits Experiment! Tagga dina inlägg i sociala medier med #tomtits eller @tomtitsexperiment – och din bild kan synas här.

Dela sidan:

Våra samarbets­partners