Aktuellt
Köp

Aktuellt

Missa inte allt nytt vi har på gång i huset, som lovens aktiviteter eller en nya utställningar. Här finns massor av aktiviteter för både vuxna och barn att delta i. 

Jullov

Den 26:e december är det dags för ett bubblande jullov på Tom Tits Experiment! Vi kommer att göra bubbliga badbomber, bygga miniatyrpulkor och bjuda på spännande såpbubbelshower.

Ursäkta röran ...

... vi bygger om! Delar av plan 1 är just nu stängda för renovering samt bygge av en ny utställning. Utställningen öppnar våren 2020 och kommer att fokusera på teknik och fysik. Under tiden vi bygger om kommer experiment i största möjliga mån placeras ut i övriga delar av huset.

Här kan du läsa mer om vår kommande utställning.

Shelter

Shelter är en virtuell resa till flyktingboenden runt om i världen. Utställningen ger besökare möjligheten att få en inblick om hur det är att leva i flyktingsläger samt lyfter frågor om varför människor är på flykt och deras ursprung.
Shelter kommer visas på Tom Tits Experiment mellan 19/9-7/1. 

Planetskötaren

Under hösten 2019 har Tom Tits Experiment tillsammans med Södertäljes lokaltidning drivit kampanjen ”Planetskötaren”. Målet var att öka kännedom, kunskap och engagemang för de Globala målen för hållbar utveckling. 

Rawr

I sommar får vi besök av ett gäng som är 65 miljoner år gamla.. Vill ni också hälsa på? 

Dela sidan: