Experiment­kampen
Köp

Experiment­kampen

Nu är ansökningsperioden till experimentkampen slut och vi tackar för alla ansökningar! Håll utkik här för releasedatum! 

Så här går tävlingen till:

Experimentkampen är en tävling i list och vetenskap med glädje i fokus. Det är när man har som roligast som man lär sig som mest.

Vi filmar allt och när inspelningarna är klara så kommer programmet sändas på Tom Tits youtubekanal med premiär hösten 2019. I varje program möts två lag i experiment-dueller. Vinnarna av varje program får årskort på Tom Tits Experiment. De två lag som under säsongen får högst poäng och som får bäst på vår utslagstävling möts sedan i en final. Lyckas ditt lag dessutom vinna finalen - då får hela din skolklass fri entré på Tom Tits Experiment, ett valfritt skolprogram och vi bjuder dessutom på lunch och god efterätt för allihopa.

Vi vill att varje lag ska bestå av 1 barn (ålder 8-11 år) och 1 vuxen. Grenarna kommer vara allt från balansövningar till kluriga experiment.

Praktisk info

När du anmäler dig är du införstådd med att du kommer delta i Tom Tits youtubekanal och att du även kan komma att finnas med i marknadsföring kring programmet. Du behöver även ha möjlighet att ta dig till inspelningsdagen och kunna avsätta tid för inspelningen.

Inspelningarna sker mellan 21-24 maj på Tom Tits Experiment i Södertälje.
För de två finallagen sker inspelningen den 5 september på Tom Tits.

Dela sidan: