Restaurang
Välkommen till vår nya restaurang. Här serverar vi alltid vällagad mat på bra råvaror, oavsett om gästerna är barnfamiljer, skolklasser, konferensgrupper eller bröllopsgäster. Vi har hållbarhet i fokus med högkvalitativa nordiska råvaror och tallriksservering istället för buffé för att minska matsvinnet.
Inredningen är en blandning av återbruk och återanvändning, källarfynd och hemmabygge. Lokalen påminner om en fransk bistro från sent 1800-tal och är en medveten flört med tiden då Tom Tits inspirationskälla Arthur Good levde och verkade.
Den som kan sin Tom Tits- och Södertäljehistoria, kommer att känna igen flera inredningsdetaljer som tagit plats i restaurangen. På ena väggen lyser den stora neonkylt, i form av en hand, som i decennier prytt fasaden på Tom Tits Experiment. Fastighetens industrihistoriska arv kan skymtas i kaffekoppar från tidigare Svenska Centrifug AB och i taket pryder den välkända PET-kristallkronan sin plats.
Måndag
Wallenbergare med potatispuré, brynt smör & lingon
Linguine med kallrökt lax, dill & vittvin
Tisdag
Torskrygg med potatis & Sandefjordsås
Pasta med salami, champinjoner & krispig purjolök
Onsdag
Pannbiff med potatispuré, gräddsås & pressgurka
Pasta med kyckling, soltorkad tomat & fetaost
Torsdag
Grillad kyckling med klyftpotatis & bbq-sås
Linguine med köttfärssås & parmesan
Helgmeny
- Dagens pasta (vegan), 119 kr
- Dagens pasta (vegan), 79 kr
- Pannkakor, 3 st, med grädde och sylt, 69 kr
- Hamburgertallrik, 149 kr
- Veganska selleribiffar, spetskål, miso, ris och soja, 139 kr