Aktuellt

Aktuellt

Missa inte allt nytt vi har på gång i huset som lovens aktiviteter eller en ny utställning. Här finns massor aktiviteter för både vuxna och barn att delta i. 

Sportlov

Vecka 8 är det dags för sportlovskul och då inviger vi även vår nya utställning CellSkapt! Ge dig ut på en resa i blodomloppet, se en digital obduktion, spela med kroppen, skapa alginatmaskar i kemiköket och mycker mer. Utmana kroppen på Tom Tits Experiment!

Ny utställning

Nu har vi äntligen öppnat dörrarna till vår nya utställning - CellSkapt! Kom och utforska vår fantastiska kropp och alla dess funktioner! 

”Barn till Ensamma mammor”

Tom Tits Experiment är stolta samarbetspartners till Fryshusets projekt ”Barn till Ensamma mammor”. Ett projekt som utifrån ett hälsofrämjande perspektiv jobbar för att skapa härliga barndomsminnen och upplevelser. ”Barn till Ensamma Mammor” arbetar för att stödja barn som lever med sin ensamstående mamma under ekonomisk och/eller social utsatthet. Mer konkret innebär det att verksamheten erbjuder regelbundna träffar, aktiviteter, lovaktiviteter och utbildningar för våra medlemmar där allting är kostnadsfritt. För mer information både för dig som vill vara med på deras träffar och dig som vill vara med och stödja projektet kolla in deras hemsida.