Aktuellt

Aktuellt

Missa inte allt nytt vi har på gång i huset som lovens aktiviteter eller en ny utställning. Här finns massor aktiviteter för både vuxna och barn att delta i. 

Jullov

Jullovet närmar sig snabbt och vi på Tom Tits Experiment är redo! Den 26:e december startar jullovet och då kommer vi utforska pulkabacken, göra talgbollar för att mata fåglar, lysande pyssel och som alltid experimentera med såpbubblor. Kom och spendera jullovet med oss! 

Stängt julafton-juldagen

Den 24-25:e december stänger Tom Tits Experiment för lite julvila. Den 26:e december öppnar vi som vanligt igen och då är det full fart med jullovsaktiviteter! 

Renovering av plan 4

Precis som våra kroppar förändras när vi blir äldre behöver kroppenutställningen på plan 4 utvecklas. Under hösten kommer därför plan 4 vara stängt (utom rutschkanan) så att vi kan bygga om. Den nya utställningen kommer att vara färdig 16:e februari 2019.
Experimenten som stått på plan 4 kommer flyttas ut på andra ställen i huset, bland annat till Helt Sinnes på plan 2. 

”Barn till Ensamma mammor”

Tom Tits Experiment är stolta samarbetspartners till Fryshusets projekt ”Barn till Ensamma mammor”. Ett projekt som utifrån ett hälsofrämjande perspektiv jobbar för att skapa härliga barndomsminnen och upplevelser. ”Barn till Ensamma Mammor” arbetar för att stödja barn som lever med sin ensamstående mamma under ekonomisk och/eller social utsatthet. Mer konkret innebär det att verksamheten erbjuder regelbundna träffar, aktiviteter, lovaktiviteter och utbildningar för våra medlemmar där allting är kostnadsfritt. För mer information både för dig som vill vara med på deras träffar och dig som vill vara med och stödja projektet kolla in deras hemsida.