Shower
Köp

Shower

Välkommen till såpbubblans värld på Tom Tits. Hur stora bubblor kan du göra? Kan du stå i en bubbla? Går det att göra en vägg av en såpbubbelhinna?

Såpbubbelshow

Ett besök hos oss är inte komplett utan att spana in vår såpbubbelshow. Här tittar vi på stora bubblor, små bubblor, runda bubblor, kantiga bubblor, tunga bubblor – ja, alla möjliga varianter av såpbubblor helt enkelt. Vi tittar på ett par olika vetenskapliga fenomen genom att använda oss av såpbubblor. Vi tittar på vad det är som gör att bubblan faktiskt blir en bubbla och vi testar att göra olika geometriska former av bubblor. Såpbubbelshowen kan du se varje dag på Tom Tits, spana in vår kalender för att se när den går just den dagen du ska besöka oss.

Experimentvagn

Varje dag rullar vi ut vår experimentvagn som är laddad med några olika experiment inom ett visst tema. Det kan exempelvis handla om Vatten, Tryck eller Faser. I experimentvagnarna experimenterar vi nästan uteslutande med saker du kan hitta i hemmet för att uppmuntra till att experimentera hemma och att börja se de häftiga naturvetenskapliga och tekniska fenomenen i vardagen.

Dela sidan: