Såpbubbelshow
Köp biljett
En man blåser såpbubblor inför en publik

Såpbubbelshow

Med anledning av råden och restriktionerna kring coronaviruset är Tom Tits Experiment tillfälligt stängt tills vidare. Läs mer här.

Ett besök hos oss är inte komplett utan att spana in vår coola såpbubbelshow! Showen ingår i entrépriset, men platserna är begränsade och måste förbokas.

Välkommen in i såpbubblans magiska värld! Här tittar vi på stora bubblor, små bubblor, runda bubblor, kantiga bubblor, tunga bubblor – ja, alla möjliga varianter av såpbubblor! Vetenskapliga fenomen studeras genom såpbubblan och vi testar att göra olika geometriska former av bubblor. Vad det är som gör att bubblan faktiskt blir en bubbla?

Förboka din plats

Såpbubbelshowen körs flera gånger per dag, men du måste förboka din plats innan du kommer. Tänk på att du behöver boka plats för alla i sällskapet, inklusive barn 0-2 år. Vi tar max in 50 personer per show. Barnvagnar är inte tillåtna i showlokalen och barn under 12 år måste ha sällskap av en vuxen.

Såpbubbelbiljetten kostar inte extra utan är enbart för att se till att showen blir säker för både besökare och personal. Du visar din digitala biljett när du går in i showlokalen.

Spana in vår kalender för att se när såpbubbelshowen visas.

Boka såpbubbelbiljett här!

Flicka tittar på såpbubblor

Dela sidan:

Våra samarbets­partners