Parken
Köp

Parken

Upptäck experimenten ute i parken, massor av nya vattenexperiment och en hel orkester musikexperiment. Glöm inte att ta med extrakläder för det här kan bli blött!

Parken

Glöm inte att ta med extrakläder till parken i sommar för det finns en risk att det blir lite blött, vi har massor av nya spännande vattenexperiment som väntar på att upptäckas. Cykla fram ett vattenparaply, vicka ståbrädan fram och tillbaka med kroppen för att pumpa fram vatten, led vattnet med de olika magnettillbehören på cortenstålstavlorna, och studera vattnets strömningar. 

Tuomos musikexperiment

Kan man experimentera fram musik med hjälp av en gungbräda? Kompositören Tuomo Haapala har skapat musikinstrument som parkens alla vildhjärnor får experimentera fram musik ur. En gungbräda försedd med orgelpipor som står i små vattentunnor och som kan spelas på med hjälp av cykelstyren och en bänkformad flöjt med hål i, där rumpor används i stället för klaffar.

Attraktioner

Vi har flera åkattraktioner att prova på i vår park och vårt hus. Snurra runt runt i Centrifugen, testa alla fem åkprogram i Robocoaster, åk upp och ner i Självfallet eller ge dig ut på en resa i blodomloppet i Space Ball. Vissa attraktioner har ålder och längdgräns, vill du vara säker på att du får åka kolla det här.

Dela sidan: