Kommande utställningar & experiment
Köp

Kommande utställningar & experiment

Tom Tits Experiment är ett hus i ständig utveckling och förnyelse. Här kan du läsa mer om våra kommande experiment och utställningar. 

Ny utställning – Kraft & Rörelse

Delar av plan 1 är nu stängda för renovering samt bygge av vår nya utställning Kraft & Rörelse som öppnar våren 2020. Under renoveringen kommer experiment i största möjliga mån ställas ut i övriga delar av utställningen.

Våren på Tom Tits Experiment går i kraftens tecken! I den nya utställningen Kraft & Rörelse utforskar vi teknikens möjligheter och fysikens fenomen – och använder uppfinnesrikedom och kreativitet för att förstå krafterna som finns runt om och inuti oss. För teknik och fysik finns ju överallt: i hävstänger som gör oss starkare, i hjul som transporterar oss – ja, till och med i magneterna du har på kylskåpet.

I Kraft & Rörelse får du testa dina egna tekniska idéer och lösningar och prova massor av nya interaktiva experiment. Vi kommer även bjuda på spännande och lärorika experimentshower. Vem vet, kanske upptäcker du nya häpnadsväckande fenomen som du aldrig tänkt på förut?

Dela sidan: