Introduktionsutbildning
Köp

Introduktionsutbildning

Lär känna Tom Tits Experiments utställning och hur du kan använda den som ett pedagogiskt verktyg i din undervisning. Anmäl dig till vår introduktionsutbildning.

Målgrupp

Personal inom alla skolformer från förskola till gymnasium som planerar att besöka Tom Tits Experiment med barn/elever. Utbildningen är obligatorisk för personal i Södertälje som vill boka ett klassbesök kostnadsfritt.

Mål

Efter genomförd utbildning har du fått en guidning i utställningen med fokus på hur du som ansvarig personal kan handleda barn/elever under ett besök, för att besöket ska bli en del och ett komplement till din undervisning. Under utbildningen får du information om tillgängliga utbildningsmaterial och program, samt aktuell forskning om lärande i informella lärmiljöer.

För frågor och kontakt: utbildning@tomtit.se

Info för bokning

Datum: 2/9, 8/10, 7/11
Tid: 16:00-18:00
Plats: Tom Tits Experiment
Sista anmälningsdag: Senast tre arbetsdagar innan genomförande. Utbildningstillfället måste ha minst 5 deltagare för att genomföras.
Kostnad: Gratis för personal i Södertäljes alla skolformer kommunala och fristående). Deltagare från övriga kommuner betalar 200 kr.
Arrangör: Tom Tits Experiments utbildningsenhet.

Välj kursdag
Genom att trycka på skicka samtycker jag till att Tom Tits Experiment behandlar och sparar personuppgifter om mig.
Dela sidan: