Pedagoger i Södertälje
Köp

Pedagoger i Södertälje

Du som är verksam i förskola och skola i Södertälje kommun kan besöka oss kostnadsfritt med din klass måndag-fredag under terminerna. Arbeta, undersök och fördjupa er i alla experiment. 

Besök oss

Alla skolor i Södertälje har möjlighet att måndag-fredag besöka oss kostnadsfritt (Södertälje kommun står för kostnaden) med sina klasser. Du som lärare måste ha deltagit i vår introduktionsutbildning (två timmar) eller gått motsvarande utbildning tidigare hos oss för att göra dessa kostnadsfria besök. 
På tisdagar kan skolor i Södertälje besöka oss från 8.30 om besöket är förbokat. Resterande dagar bokas besöken från kl. 10.00. Det här avtalet med kommunen omfattar all utbildningsverksamhet i Södertälje kommun, både friskolor och kommunala skolor –  från förskola till gymnasium. Elever och lärare kan undersöka, upptäcka och arbeta med teman eller annat. Ett bra sätt att komma igång är att använda våra uppdragskort "Tänk & Testa" som finns i flera olika teman. Korten kan du ladda ner gratis före besöket.

För att boka klassbesök fyll i formulär här

Det är alltid gratis för lärare/ansvarig vuxen att besöka oss tillsammans med en klass. Vi vill att ert besök ska bli så bra som möjligt, därför har vi satt en gräns på högst 10 elever per lärare/ansvarig vuxen. Om det vid ankomst inte finns rätt antal lärare/ansvariga vuxna så kommer vi i efterhand att skicka en faktura till skolan för en resurs från oss. 

För mer information om våra kurser och fortbildning: utbildning@tomtit.se

Dela sidan: