CSR
Köp biljett

CSR

Nedan är organisationer som Tom Tits Experiment väljer att samarbeta med i deras viktiga arbeten.

Min Stora Dag

Stiftelsen Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5 000 barn som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag. Min Stora Dag gör skillnad för barn som kämpar.

Vi ger våra besökare möjlighet att stötta Min Stora Dag genom att skänka en tia i entrén. Under sommaren 2018 skänkte våra besökare totalt 66 805 kr till Min Stora dag. 

I samarbete med Min Stora Dag erbjuder vi även aktivitetspaket så barn får komma till Tom Tits Experiment för en äventyrsfull dag! 

Tillsammans ger vi kraft till barn som kämpar.

Giving Pepole

Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige. Giving Peoples målgrupp är de 232 000 barn i Sverige som lever i fattigdom och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Organisationen kan fånga upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. För de barnfamiljer som lever i fattigdom kan Giving People ge hjälp som på sikt innebär en väg ur fattigdom.

Vi stöttar Giving Pepole genom att ge vouchers så familjer får uppleva en heldag på Tom Tits Experiment. 

Barn till Ensamma mammor

Tom Tits Experiment är stolta samarbetspartners till Fryshusets projekt ”Barn till Ensamma mammor”. Ett projekt som utifrån ett hälsofrämjande perspektiv jobbar för att skapa härliga barndomsminnen och upplevelser. Barn till Ensamma Mammor arbetar för att stödja barn som lever med sin ensamstående mamma under ekonomisk och/eller social utsatthet. Mer konkret innebär det att verksamheten erbjuder regelbundna träffar, aktiviteter, lovaktiviteter och utbildningar för sina medlemmar där allting är kostnadsfritt. För mer information både för dig som vill vara med på deras träffar och dig som vill vara med och stödja projektet kolla in deras hemsida. 

Ronald McDonald Hus Huddinge

Tanken med Ronald McDonald Hus i Huddinge är att erbjuda familjer ett hemlikt boende då deras barn behöver specialistvård långt hemifrån. Här kan syskon, föräldrar och ibland även det sjuka barnet bo tillsammans under påfrestande behandlingsperioder, oavsett om sjukhusvistelsen sträcker sig över några dagar eller månader.
Vi stöttar genom att ge fribiljetter, så de dagar familjen inte måste vara på sjukhuset kan de göra en rolig utflykt till Tom Tits Experiment.

Dela sidan:

Våra samarbets­partners