CSR
Köp biljett

CSR

Tom Tits Experiment samarbetar med flera organisationer för att stötta deras viktiga arbete mot utanförskap och ojämlikhet.

Min Stora Dag

Stiftelsen Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nästan 5 000 barn vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag. Min Stora Dag gör skillnad för barn som kämpar.

Vi stöttar Min Stora Dag genom att samla in pengar till stiftelsen. I samarbete med Min Stora Dag erbjuder vi även aktivitetspaket så att barn får komma till Tom Tits Experiment för en äventyrsfull dag!

Under sommaren har våra besökare hjälpt till att samla in pengar genom att köpa glass! Tillsammans har vi samlat ihop 8 463 kronor som går direkt till Min Stora Dag:s viktiga arbete.

Flicka håller upp handen, tecknade stjärnor och fjäril, Min Stora Dag:s logotyp

Giving People

Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och barnfattigdom i Sverige. Giving Peoples målgrupp är de 232 000 barn i Sverige som lever i fattigdom och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Organisationen fångar upp och hjälper familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kan leda till permanent fattigdom.

Vi stöttar Giving Pepole genom att ge behövande familjer möjligheten att uppleva en heldag på Tom Tits Experiment.

Barn till Ensamma mammor

Tom Tits Experiment är stolta samarbetspartners till Fryshusets projekt Barn till Ensamma mammor, vars syfte är att skapa härliga barndomsminnen och upplevelser ur ett hälsofrämjande perspektiv. Barn till Ensamma Mammor arbetar för att stödja barn som lever med en ensamstående mamma under ekonomisk och/eller social utsatthet. Mer konkret innebär det att verksamheten erbjuder regelbundna träffar, aktiviteter, lovaktiviteter och utbildningar för sina medlemmar. Allting är kostnadsfritt.

Ronald McDonald Hus Huddinge

Tanken med Ronald McDonald Hus i Huddinge är att erbjuda familjer ett hemliknande boende då deras barn behöver specialistvård långt hemifrån. Här kan syskon, föräldrar och ibland även det sjuka barnet bo tillsammans under påfrestande behandlingsperioder, oavsett om sjukhusvistelsen sträcker sig över några dagar eller månader.

Vi stöttar Ronald McDonald Hus genom att ge familjer möjlighet att besöka Tom Tits Experiment för en rolig utflyktsdag.

Dela sidan:

Våra samarbets­partners