Forskarfredag

Fredag den 29/9 anordnas vetenskapsfestivalen forskarfredag på Tom Tits Experiment för gymnasieelever. Boka in dig och din gymnasieklass redan idag!  

Forskarfredag 

Forskarfredag är den mest spridda vetenskapsfestivalen som finns i Sverige. I år sker den på 31 orter, bland annat på Tom Tits Experiment. 
Vi bjuder in till forskarspeeddejting mellan forskare på företag och gymnasieelever. Det börjas med en samling där konceptet och forskarna presenteras. Forskarna sprids sedan i utställningnen och eleverna går runt på forskarspeeddejting. Det kommer även finnas möjlighet för fördjupad tid där de elever som blivit extra intresserade kan söka upp en viss forskare. 
Ni kan välja två tider under dagen, 9.15-12.00 alt. 13.15-16.00.
Gör din bokningsförfrågan i formuläret nedan. Notera att detta enbart är bokningsbart för gymnasieelever. 

Tom Tits Experiment vill visa att forskning också finns på företag och inte bara inom akademin samt visa människan bakom innovationen. Vårt mål är att alla eleverna ska interagera med forskarna, vidga sina vyer om vad naturvetenskap och teknik innebär och bli mer nyfikna på yrken som inte tidigare kanske kändes tillgängliga eller aktuella. Ofta är det i det personliga mötet en riktigt intressant dialog uppstår. 

Obs! När du fyllt i formuläret korrekt får du en bekräftelse direkt på skärmen att vi tagit emot anmälan. Om du inte får det, vänligen kolla i formuläret vad som är fel ifyllt. Har du inte fått en skriftlig bekräftelse via mailen inom 3 dagar, kontakta info@tomtit.se

 

Forskarfredag

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret.
Önskad besökstid