Utställningar på Tom Tits

Naturvetenskap finns i allt. Vi vill erbjuda upplevelser av naturvetenskap och teknik på alla möjliga sätt.  Det innebär att vi visar tillfälliga utställningar inom många olika områden. Under 2012 visade vi "BODY WORLDS" och 2013 visade vi "Music and Emotions" från Kanada.

Utställningar och experiment

Att hitta på nya aktiviteter för familjer och för vuxna som vill besöka oss utan barn, arbetar vi ständigt med. De hundratals experiment som finns här i vårt stora hus och i parken, är förstås kärnan i hela verksamheten för och vår arbete. Du känner igen det mesta när du kommer tillbaka. Då och då bygger vi om och flyttar på några experiment för att det ska bli ännu bättre för våra besökare.

En viktig del i vår utveckling är att vi lånar utställningar från andra platser runt om i världen. Det finns otroligt mycket spännande som vi vill dela med oss av. 

Music and Emotions 2013

Sommaren 2013 presenterade vi den internationelal utställningen "Music and Emotions" från Kanada. Denna gång var det en interaktiv utställning om musik, känslor, naturvetenskap, och aktuell forskning! Läs mer om den här.

BODY WORLDS 2012

Den världsunika utställningen BODY WORLDS som vi visade juli 2012- februari 2013 lockade en stor, delvis ny publik. Den handlade om vår kropp, hur vi ser ut och  hur vi fungerar. Det var riktiga kroppar, donerade av människor som velat hjälpa till att förmedla kunskap. BODY WORLDS handlade om kärleken till livet. Läs mer här