Experimentkampen

Experimentkampen är en tävling i list och vetenskap med glädje i fokus. Det är när man har som roligast som man lär sig som mest. Vill du anmäla dig? 

Experimentkampen kommer hållas på Tom Tits Experiment i Södertälje och ledas av den populära barnprogramledaren Markus Granseth. Vi filmar allt och när inspelningarna är klara så kommer programmet sändas på vår youtubekanal.

Hur kommer experimentkampen gå till?
I varje program möts två lag i experimentdueller. Vi vill att varje lag ska bestå av 1 barn (ålder 8-11 år) och 1 vuxen. Grenarna kommer vara allt från balansövningar till kluriga experiment. De två lag som under säsongen får högst poäng och som kommer närmast på vår utslagsfråga möts sedan i en final.

Hur söker jag?
Skriv ett mail till experimentkampen@tomtit.se senst söndagen den 18:e februari.
I mailet vill ha följande information:
-  Namn på båda tävlande, barn och vuxen
- Ålder på barnet
- Telefonummer
- Mailadress
- Målsman och kontaktuppgifter om det skiljer sig från namn på vuxen

Om jag kommer med i programmet?
Inspelningarna sker på Tom Tits Experiment i Södertälje mellan 6-9 mars (du tilldelas en dag) och finalen den 23 maj. Inspelning kommer ske klockan 12-20. Första passet 12-16 och andra passet 16-20, inklusive lunch eller middag. 

När du anmäler dig är du införstådd med att du kommer delta i Tom Tits Experiments Youtubekanal och att du även kan komma att finnas med i marknadsföring kring programmet. Du behöver även ha möjlighet att ta dig till Tom Tits Experiment i Södertälje samt avsätta en heldag för inspelningen!

Vad vinner man då?
Förutom att du får en upplevelse utöver det vanliga - så går duellens vinnare hem med ett årskort på Tom Tits Experiment. Lyckas du dessutom vinna finalen - då får hela din skolklass en heldag med fri entré, en spännande aktivitet och vi bjuder hela klassen på en smarrig lunch med efterrättsbuffe.