Aktuellt

Missa inte vårt kommande nyhetsbrev eller lovens aktiviteter. Dessutom finns en hel del aktiviteter för både vuxna och barn att delta i.

Vi renoverar

Just nu håller vi på med att fräscha till i huset så utställningen som kallas "Bara Vara" är avstängd. Självklart har experimenten som stått där flyttats ut i huset under tiden. Vi hoppas ni är lika taggade som vi på att se det färdiga resultatet. 

Rösta på oss som årets turistmål 2017

Har ni haft kul på Tom Tits och vill rekomendera det till andra? Gå in på turistmål.se och rösta på oss som årets turistmål 2017.

Lilla Children's Climate Prize

Förra året instiftade Telge Energi Children’s Climate Prize, en internationell tävling som varje år korar en ung klimathjälte som gjort något extraordinärt för klimat och miljö. Nu har även Telge Energi startat Lilla Children’s Climate Prize som syftar till att skapa med klimatengagemang ute i Sveriges skolor tillsammans med lärare och elever. Det lilla prisets syfte blir främst att lyfta upp och prisa de små men viktiga saker som görs på lokal nivå. Vinnarna kammar får 5 000 kronor till klasskassan, deltagande som gästklass vid ”stora” Children’s Climate Prize 22:a november och en heldag hos oss på Tom Tits Experiment med ett skolprogram på plats. Delta med din klass!

Spana in vår film!