Café

Nu börjar vi få höstfeeling och har därför ändrat om vår meny. Självklart har vi kvar våra populära favoriter. Kika in om du vill smaka några av våra fräscha nyheter.

Välkomna till vårt ekologiska bistrocafé. Är du hungrig har vi sallader, soppa, korv med bröd och matiga surdegssmörgåsar. Är du fikasugen serverar vi  juicer, smoothies, te, kaffe, underbara kanel-och kardemummabullar och andra goda bakverk. Vi har dessutom massor av ekologiska godsaker som bars, godis och choklad samt Alex & Phils supermat för barn och såklart mycket annat. Missa inte vår mumsiga belgiska våffla som vi toppar med massa godsaker.

Då vi arbetar med grönsaker och frukt har vi en varierande meny. Allt efter säsong och tillgänglighet. Vår strävan är att kunna servera våra gäster endast ekologisk och hållbart producerad mat. 

Vi vill tillgodose allas önskemål därför serverar vi mycket vegetarisk och vegansk mat och ni som vill kan alltid fylla på med extra proteiner. Vid allergi är det bara att säga till, den mesta maten görs på plats och går att ändra efter önskemål.

Pssst.. vi planerar att snart öppna Tom Tits Skafferi där du bland annat kommer kunna hitta vår egna honung från bina på vårt tak.

Om ni har några frågor om utbudet eller vill boka bord kontakta då carina.axelsson@tomtit.se